Contact

Cluj Napoca.
Str. Dealul Fanatelor nr.5

Mobil: 0740 169129

office@profrigo.ro Vezi locatia noastra

Servicii oferite

1. CLIMATIZARE

1.1. Alegerea solutiei si calcul de dimensionare.

De cele mai multe ori alegerea solutiei este mai importanta decat echipamentele sau montajul. Alegerea unuei solutii optime in functie de dorintele dumneavoastra, de configuratia si destinatia imobilului duce la un comfort sporit si un consum de energie scazut.

La solicitarea dumneavoastra va facem o vizita la imobilul pe care doriti sa-l climatizati ne luam datele necesare si dupa un calcul de dimensionare va prezentam o oferta.

1.2. Furnizare de echipamente.

Va putem furniza o gama larga de echipamente cum ar fi: aparate de tip split, multisplit, comerciale, VRF, centrale de tratare, rooftop, chillere, pompe de caldura. Toate acestea de la producatori consacrati: Samsung, Fujitsu, Daikin, Airwell, Gree, Osaka, Hokkaido, Trane, etc.

1.3. Lucrari de montaj.

Pentru toate echipamentele furnizate asiguram lucrari de montaj. Avem experienta in montaj aparate multisplit, VRF sau comerciale.

1.4. Lucrari de service:

1.4.1. Revizii si lucrari de mentenata, curatare si igienizare, verificare presiuni refrigerant si completare, verificare parametrii functionare.

1.4.2. Service la chillere si pompe de caldura, revizii, curatare chimica, interventii pentru defectiuni acidentale.

1.4.3. Contracte de service pentru cladiri de birouri, instalatii de racire tehnologica din fabrici.

1.4.4. Punere in functiune si preluarea garantiei.

2. INSTALATII FRIGORIFICE

2.1. Furnizare de vitrine frigorifice, produse in Romania cu tehnologie din Italia, calitate si design deosebite si un raport calitate pret foarte bun.

2.2. Camere frigorifice. Executam camere frigorifice din panouri sandwich, la comanda, Sunt echipate cu monobloc, carcasate silentioase  sau cu agregate necarcasate.

2.3. Executam instalatii frigorifice pentru depozite, cu grupuri tecumseh, Frascold,  Bitzer, vaporizatoare ECO, Guntner, centrale frigorifice.

2.4. Asiguram service la vitrine si camere frigorifice, instalatii sau centrale frigorifice.

2.5. Executam instalatii pentru vitrine cu agregat exterior.